Entrevista

MANEL MORILLO

EXPERT EN GESTIÓ DE RESTAURANTS I FUNDADOR DE CON GUSTO

“És l’hora del consum de proximitat”

Expert en estratègia i consultoria per a hostaleria, Manel Morillo parla de com la pandèmia està afectant el sector i assenyala algunes oportunitats que es poden desencadenar en els propers mesos

PAPER DELS AJUNTAMENTS
“Ara és el moment de fer campanyes per promoure els negocis locals. S’ha d’aprofitar que la gent se sentirà més segura comprant a prop de casa”
DISTRIBUCIÓ DELS CRÈDITS
“Les línies de crèdit es donen cada cop en pitjors condicions i al final són préstecs bancaris. I els bancs els estan donant a qui els surt dels nassos”
ESPERANT CAIGUDES
“Hi ha grups d’inversors que s’estan organitzant entre si per intercanviar oportunitats de gent que farà fallida o que voldrà traspassar el negoci”
AIXECAMENT DELS ERTOS
“S’han d’aixecar parcialment. Si m’obliguen a obrir amb el 50% de l’aforament, és evident que no puc recuperar tot el personal anterior”
REFORÇ DEL ‘DELIVERY’
“La partida la guanyaran aquells negocis que abans de la crisi ja estaven preparats per fer un bon repartiment a domicili”
APUJAR PERSIANES
“Al contrari del que es transmet a les xarxes socials, no tinc cap notícia de cap client o de ningú que ara per ara hagi decidit tancar per sempre el negoci”
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.