ENRIC GRÀCIA
MICÒLEG, EXPERT EN BOLETS
“S’està trivialitzant el món dels bolets”
Enric Gràcia acaba de publicar el primer volum d’un llibre, ‘La clau dels bolets’, que vol ajudar a identificar-los de manera segura i, al mateix temps, evitar que es perdin els seus noms populars i tot el coneixement que hi ha al darrere. Parlem amb ell sobre com va la temporada, sobre com els pot afectar el canvi climàtic i, és clar, sobre com s’han de collir
MENYS CONEIXEMENT
“S’està simplificant molt el ventall d’opcions, s’està fent més homogeni, tothom coneix el mateix i busca el mateix”ENERGIA ACUMULADA
“Un bolet normal produeix al voltant de 200.000 espores cada minut, dia i nit. Això fa que metabòlicament sigui una estructura que va gastant molta energia. Que surti o no un bolet només depèn de l’energia acumulada pel miceli”
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar.
Vull ser usuari subscriptor.
Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.