Experiències

Reis a la cassola

Vuit propostes de llibres molt saborosos sobre diversos aspectes de la gastronomia catalana per pensar a regalar ara que s’acosta el dia de Reis

Cocot­tes. Un nom curiós, però amb molt de sen­tit, el que ha triat Paco Pérez per al seu asse­qui­ble i bonic recep­tari casolà. Aquí no es parla de noies amb lli­ga­cama ni de pinyes (que també són cocot­tes), sinó de cas­so­les. El pre­miat cui...

DESTIL·LANT ESCÒCIA Autor: Joan, Josep i Jordi Roca Editorial: Librooks Preu: 42,75 euros
CASA CACAO Autor: Jordi Roca i Ignacio Medina Editorial: Planeta Gastro Preu: 28,45 euros
LES MOLES. COCINA Y TERRITORIO Autor: Jeroni Castell Editorial: Planeta Gastro Preu: 29,50 euros
CÒCTELES, COCTELERIA I BARTENDERS Editorial: Fundamentos Bullipedia Preu: 55 euros
FELICITAT Autor: Carme Ruscalleda i Rosa Rivas Editorial: Columna Preu: 37,95 euros
Cocottes, cazuelas y cacerolas (ed. PLANETA) Autor: Paco Pérez i Salvador Garcia-Arbós Preu: 23,70 euros
tORRES A LA CUINA Autor: Sergio i Javier Torres Editorial: Rosa dels Vents Preu: 21,90 euros
VINOS Editorial: Bullipedia Preu: 59 euros
Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.