Experiències
Reis a la cassola
Vuit propostes de llibres molt saborosos sobre diversos aspectes de la gastronomia catalana per pensar a regalar ara que s’acosta el dia de Reis
Cocottes. Un nom curiós, però amb molt de sentit, el que ha triat Paco Pérez per al seu assequible i bonic receptari casolà. Aquí no es parla de noies amb lligacama ni de pinyes (que també són cocottes), sinó de cassoles. El premiat cui...
DESTIL·LANT ESCÒCIA Autor: Joan, Josep i Jordi Roca Editorial: Librooks Preu: 42,75 euros
CASA CACAO Autor: Jordi Roca i Ignacio Medina Editorial: Planeta Gastro Preu: 28,45 euros
LES MOLES. COCINA Y TERRITORIO Autor: Jeroni Castell Editorial: Planeta Gastro Preu: 29,50 euros
CÒCTELES, COCTELERIA I BARTENDERS Editorial: Fundamentos Bullipedia Preu: 55 euros
FELICITAT Autor: Carme Ruscalleda i Rosa Rivas Editorial: Columna Preu: 37,95 euros
Cocottes, cazuelas y cacerolas (ed. PLANETA) Autor: Paco Pérez i Salvador Garcia-Arbós Preu: 23,70 euros
tORRES A LA CUINA Autor: Sergio i Javier Torres Editorial: Rosa dels Vents Preu: 21,90 euros
VINOS Editorial: Bullipedia Preu: 59 euros
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar.
Vull ser usuari subscriptor.
Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.