Semàfor

Positiu

JORDI VILÀ

El català Jordi Vilà ha estat reco­ne­gut aquesta set­mana amb el Premi Naci­o­nal de Gas­tro­no­mia 2021, guardó ator­gat per l’Acadèmia Cata­lana de Gas­tro­no­mia i Nutrició. El xef dels res­tau­rants bar­ce­lo­ne­sos Alki­mia i Al Kos­tat està con­si­de­rat un dels grans cui­ners cata­lans i aquest premi reco­neix la seva con­tri­bució a l’evo­lució del recep­tari de la cuina cata­lana i bar­ce­lo­nesa. Vilà va obrir el seu pri­mer res­tau­rant a l’avin­guda Paral·lel, Abre­va­dero, que tan­ca­ria el 1992 per obrir el pri­mer Alki­mia, el qual va asso­lir la pri­mera estre­lla Mic­he­lin el 2004.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor