Semàfor

Positiu

FERRAN ADRIÀ

Dotze anys després d’haver tan­cat les por­tes com a res­tau­rant, El Bulli ha tor­nat a obrir, ara recon­ver­tit en museu. L’objec­tiu del seu impul­sor, Fer­ran Adrià, és “emo­ci­o­nar” el visi­tant i “divul­gar” el lle­gat del que es va con­ver­tir en el millor res­tau­rant del món. Durant l’acte inau­gu­ral, el seu impul­sor, visi­ble­ment emo­ci­o­nat, va expli­car que després de vint-i-qua­tre anys dedi­cat a la gas­tro­no­mia neces­si­tava “des­can­sar” i que es pren­dria els pro­pers tres mesos com a període de reflexió. De moment, elBu­lli­Foun­da­tion comença a cami­nar.

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.