El dossier

No llencis menjar!

“Com pesa la bossa de l’orgànica!” El dia que ens n’adonem, estem preparats per parlar de les tones d’aliments que menyspreem, de com els podem recuperar, per la natura i contra la fam

GABY SUSANNA
“Bona part dels aliments que es produeixen es perden en el camí del camp al plat. Si aprofitéssim bé tot el que es produeix no caldria produir tant”

Segons l’Agenda 2030 de les Naci­ons Uni­des, el mal­ba­ra­ta­ment ali­men­tari s’hau­ria de reduir un 50%. I ara mateix, un terç dels ali­ments que es pro­du­ei­xen s’esta­rien mal­ba­ra­tant. L’any 2019, estaríem par­lant de prop de 1.000 mili­ons de tones. És import...

Identificar-me. Si ja sou usuari subscriptor, us heu d'identificar. Vull ser usuari subscriptor. Per escriure un comentari cal ser usuari subscriptor.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.